naar inhoud

Vacature theatertechnicus

Het gemeentebestuur is op zoek naar een theatertechnicus (m/v) (niv. C - voltijds - contractueel).

Wat zijn jouw voornaamste taken?
Als theatertechnicus zorg je voor een goede technische ondersteuning van de programmatie en van de werking van het Cultuurcentrum Asse. Je werkt o.a. mee aan de opbouw en de afbraak van decors, de bediening en het onderhoud van technische apparatuur, het onderhoud en kleine renovaties van gebouw,… Je staat in voor het eerste contact met de artiesten en hun entourage.

Welk profiel verwachten wij?
Je bent in het bezit van een diploma hoger secundair onderwijs of gelijkgesteld.

Je hebt een goede theoretische en praktische kennis van bediening van theatertechnische apparatuur (geluid en licht) en podiumtechnieken.

Je hebt een goede kennis van elektriciteit, elektrische installaties en audiovisuele technieken. Kennis van elektromechanica is een pluspunt.

Je bent flexibel doordat heel wat opdrachten buiten de reguliere arbeidsuren vallen.

Daarnaast ben je contactvaardig, klantgericht en behulpzaam in de vele contacten met de gebruikers van de culturele infrastructuur.

Ervaring of opleiding podiumtechnieken is gewenst.

Wat bieden wij?
Een boeiende en afwisselende functie in een organisatie in beweging. Naast een aantrekkelijk loon (bruto geïndexeerd maandsalaris van min. € 1.890 en max. € 3.458) ontvang je een pakket met een aantal extralegale voordelen, waaronder 35 verlofdagen, maaltijdcheques van 7 euro per dag, fietsvergoeding en een gratis hospitalisatieverzekering.

Geslaagde kandidaten worden opgenomen in een wervingsreserve van twee jaar.

Interesse?

Download de infobundel en het inschrijvingsformulier.

Je kan deelnemen aan de selectieprocedure door uiterlijk 30 november 2017 het verplichte inschrijvingsformulier hetzij te versturen aan het college van burgemeester en schepenen, Gemeenteplein 1 te 1730 Asse (datum van poststempel geldt als datum van verzending), hetzij af te geven tegen ontvangstbewijs bij de dienst Personeelszaken van het administratief centrum (derde verdieping), hetzij per mail met ontvangstbevestiging te versturen naar vacatures@asse.be.

Het examen vindt plaats op maandag 18 december 2017.

op 14 november
Nieuwsoverzicht