naar inhoud

Vacature - medewerker klantencontactcenter

Het gemeentebestuur van Asse is op zoek naar een enthousiaste medewerker (m/v) om onze nieuwe dienstverlening, waarbij werken op afspraak, een klantencontactcenter en doorgedreven digitalisering sleutelwoorden zijn, verder uit te bouwen. Er wordt daarom een aanwervingsexamen georganiseerd met aanleg van een contractuele wervingsreserve om het team uit te breiden met een:

 MEDEWERKER KLANTENCONTACTCENTER

(niv. C – voltijds - contractueel)

In de loop van dit jaar wordt er werk gemaakt van de oprichting van een klantencontactcenter voor de gemeente - het eerste contactpunt voor de burger, waar hij zowel fysiek (onthaal) als telefonisch en via mail terecht kan voor informatie, het maken van afspraken, … 

Via een doorschuifsysteem werk je het ene moment aan de onthaal- en de snelbalie en het andere moment achter de schermen in het klantencontactcenter. Je staat paraat om elke burger verder te helpen met zijn of haar vragen omtrent onze producten en diensten of voor het maken van een afspraak.

Welk profiel verwachten wij?

Je bent zeer klantgericht, stressbestendig, leergierig en positief ingesteld. Je bent in het bezit van een diploma hoger secundair onderwijs of gelijkgesteld.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een veelzijdige baan met enthousiaste en gedreven collega’s, een aantrekkelijk loon en een pakket met een aantal extralegale voordelen, waaronder 35 verlofdagen, maaltijdcheques van 7 euro per dag, een gratis hospitalisatieverzekering en een fietsvergoeding.

Wil je je kans wagen om deel uit te maken van dit nieuwe team?

Je kan deelnemen aan de selectieprocedure door uiterlijk op 8 september 2017 het verplichte inschrijvingsformulier:

  • hetzij per mail met ontvangstbevestiging te versturen naar vacatures@asse.be;
  • hetzij te versturen gericht aan het college van burgemeester en schepenen, Gemeenteplein 1 te 1730 Asse (datum van poststempel geldt als datum van verzending);
  • hetzij af te geven tegen ontvangstbewijs bij de dienst Personeelszaken van het administratief centrum (derde verdieping).

Bij meer dan 40 kandidaten zal er een voorselectie zijn op dinsdag 19 september 2017.

Het schriftelijk examengedeelte zal plaatsvinden op dinsdag 26 september 2017 in de namiddag.

Het mondeling examengedeelte zal plaatsvinden op 13 oktober 2017.

op 09 augustus
Nieuwsoverzicht