naar inhoud

Vacature - deskundige Burgerzaken

Het gemeentebestuur van Asse is op zoek naar een (m/v):

DESKUNDIGE BURGERZAKEN

Een gevarieerde, burgergerichte functie waarbij menselijk contact en administratieve taken hand in hand gaan

(niv. B  - voltijds - contractueel)

Wat zijn jouw voornaamste taken?

Dankzij onze dienstverlening voldoen burgers aan hun wettelijke en gemeentelijke administratieve verplichtingen, zowel in hun situatie als inwoner als daarbuiten. In jouw rol zorg je ervoor dat onze medewerkers deze dienstverlening vlot en correct kunnen verzekeren. Je bewerkstelligt een vlot en aangenaam onthaal van de burger.

Welk profiel verwachten wij?

Je bent in het bezit van een bachelordiploma of een diploma hoger onderwijs van het korte type.

Wat bieden wij?

Een contractuele aanstelling in een boeiende en cruciale functie met veel verantwoordelijkheid binnen de lokale administratie. Naast een aantrekkelijk loon ontvang je een pakket met een aantal extralegale voordelen, waaronder 35 verlofdagen, maaltijdcheques van 7 euro per dag, een gratis hospitalisatieverzekering en een fietsvergoeding.

Interesse?

Je kan deelnemen aan de selectieprocedure door uiterlijk op 21 april 2017 het verplichte inschrijvingsformulier:

  • hetzij te versturen gericht aan het college van burgemeester en schepenen, Gemeenteplein 1 te 1730 Asse (datum van poststempel geldt als datum van verzending);
  • hetzij af te geven tegen ontvangstbewijs bij de dienst Personeelszaken van het administratief centrum (derde verdieping);
  • hetzij per mail met ontvangstbevestiging te versturen naar vacatures@asse.be.

Het schriftelijk examen zal plaatsvinden op dinsdag 16 mei 2017 van 12.00 u. tot 15.00 u. en het mondeling examen op maandag 30 mei 2017.

op 04 april
Nieuwsoverzicht