naar inhoud

Vacature - medewerker Burgerzaken

Het gemeentebestuur van Asse is op zoek naar enthousiaste medewerkers (m/v) om onze nieuwe dienstverlening, waarbij werken op afspraak, een klantencontactcenter en doorgedreven digitalisering sleutelwoorden zijn, verder uit te bouwen. Ze organiseert daarom een aanwervingsexamen met aanleg van een contractuele wervingsreserve voor de volgende functie:

MEDEWERKER(S) BURGERZAKEN

(niv. C - voltijds - contractueel)

Wat mag je verwachten van deze functie?

Je staat in voor het bijhouden en actualiseren van het bevolkingsregister volgens de wetgeving ter zake.

Naast deze administratieve taken vervul je ook een loketfunctie. Je levert documenten en bewijzen af met betrekking tot de identiteit, de woonplaats, de burgerlijke staat van een persoon of andere gegevens uit het bevolkingsregister.

Welk profiel verwachten wij voor deze functie?

Je bent in het bezit van een diploma hoger secundair onderwijs of gelijkgesteld.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een veelzijdige baan met een aantrekkelijk loon en een pakket met een aantal extralegale voordelen, waaronder 35 verlofdagen, maaltijdcheques van 7 euro per dag, een gratis hospitalisatieverzekering en een fietsvergoeding.

Wil je de sprong wagen?

Je kan deelnemen aan de selectieprocedure door uiterlijk op 21 april 2017 het verplichte inschrijvingsformulier hetzij per mail met ontvangstbevestiging te versturen naar vacatures@asse.be, hetzij te versturen gericht aan het college van burgemeester en schepenen, Gemeenteplein 1 te 1730 Asse (datum van poststempel geldt als datum van verzending), hetzij af te geven tegen ontvangstbewijs bij de dienst Personeelszaken van het administratief centrum (derde verdieping).

Bij meer dan 40 kandidaten zal er een voorselectie zijn op dinsdag 9 mei 2017.

Het schriftelijk examengedeelte zal plaatsvinden op dinsdag 16 mei 2017 in de namiddag. Indien je ook voor de functie van 'medewerker Klantencontactcenter' solliciteert, bieden wij de mogelijkheid om aan beide examens deel te nemen.

Het mondeling examengedeelte zal plaatsvinden op 30 mei of 1 juni 2017.

op 04 april
Nieuwsoverzicht