naar inhoud

Werken aan Rassel in Wemmel

De gemeente Wemmel is gestart met de heraanleg van de Rassel tussen de grens met Relegem en Windberg. De Rassel wordt aan beide zijden van de straat uitgerust met een breed fietspad en nieuwe voetpaden. Ook wordt een bijkomende riolering voor hemelwater geplaatst.

Om deze werken mogelijk te maken zal de Rassel tussen de grens met Relegem en Windberg (gewestbaan N290) vanaf donderdag 8 september voor het doorgaand verkeer worden afgesloten. Voor de bewoners van Relegem betekent dit dat de normale verbindingsweg met Wemmel, gedurende de werken, niet meer beschikbaar is. De omleiding is voorzien via de RO. De verbinding Reekstraat - J. Bruyndonckxstraat blijft voorbehouden voor plaatselijk verkeer en lijnbussen. De lokale politie voert op het traject regelmatig controles uit.

De bussen van De Lijn rijden vanaf 8/9/2016 om als volgt:

- vanuit Wemmel: via G. Gezellestraat - Rodenbachstraat - H. Verriesstraat - J. Bruyndonckxstraat - Reekstraat

- richting Wemmel: via Reekstraat - J. Bruyndonckxstraat - Kaasmarkt

Lijn 243 Brussel - Wemmel - Zellik
Niet-bediende haltes: Relegem: Reek, Hammesehoek - Wemmel: Molenweg, Kaasmarkt. Vervanghaltes: Relegem: Kerk - Wemmel: Kaasmarkt.
Tijdelijke haltes: in de J. Bruyndockxstraat t.h.v. de H. Verrieststraat, tijdelijke halte in de Reekstraat t.h.v. de J. Van Doorslaerlaan.

Lijn 820 : Dilbeek - Jette - Vilvoorde - Zaventem
Niet-bediende haltes: Wemmel: Kaasmarkt, Molenweg - Relegem: Hammesehoek, Reek. Vervanghaltes: Relegem: Kerk - Wemmel: G.Gezelle.
Tijdelijke haltes: tijdelijke halte in de J. Bruyndonckxstraat t.h.v. H. Verrieststraat, tijdelijke halte in de Reekstraat t.h.v. de J. Van Doorslaerlaan.

De werken duren tot eind augustus 2017.

op 05 september
Nieuwsoverzicht