naar inhoud

Vacature - medewerker Publiekswerking

Het gemeentebestuur is op zoek naar enthousiaste medewerkers om onze nieuwe dienstverlening verder uit te bouwen, waarbij werken op afspraak, een klantencontactcenter en doorgedreven digitalisering sleutelwoorden zijn. Het organiseert daarom een aanwervingsexamen met aanleg van een contractuele wervingsreserve voor de functie van medewerker(s) publiekswerking (niv. C – voltijds - contractueel).

Je bent rechtstreeks aanspreekpunt voor burgers. Je beantwoordt vragen van burgers, begeleidt en ondersteunt hen bij aanvraag van documenten en in het volgen van bepaalde administratieve procedures.

Je wordt tewerkgesteld op een dienst waar publiekgerichte werking één van de hoofdtaken is, zoals bv. de dienst Burgerzaken, het klantencontactcenter, dienst Ruimtelijke ordening,…

Wil je de sprong wagen?

Je kan je kandidatuur indienen door uiterlijk 19 januari 2018 het verplichte inschrijvingsformulier, samen met de vereiste documenten, hetzij te versturen aan Gemeentebestuur Asse, Gemeenteplein 1 te 1730 Asse, hetzij af te geven op dit adres bij de dienst Personeelszaken (derde verdieping) tegen ontvangstbewijs, hetzij per mail te versturen naar vacatures@asse.be met ontvangstbevestiging.

  • Bij meer dan 40 kandidaten zal er een voorselectie zijn op dinsdag 30 januari 2018 van 17.00 tot 18.00 u.
  • Het schriftelijk examengedeelte zal plaatsvinden op dinsdag 6 februari 2018 van 16.30 u. tot 19.30 u.
  • Het mondeling examengedeelte zal plaatsvinden in de week van op 19 februari 2018.
op 05 januari
Nieuwsoverzicht