naar inhoud

Start heraanleg Kapellestraat - 02/10

De firma De Jonge & Zoon nv start op 2 oktober 2017 met de heraanleg van de Kapellestraat, in opdracht van het gemeentebestuur.

In een eerste fase werkt de aannemer vanaf de Lepelstraat richting Oostkouter.

Om deze werken uit te kunnen voeren, wordt dit deel van de Kapellestraat afgesloten voor doorgaand verkeer vanaf 2 oktober t.e.m. 31 december 2017.

De parking t.h.v. de school blijft bereikbaar. De omleiding loopt via Domentstraat, Eeckhoutstraat en Putstraat (grondgebied Meldert). Bewoners kunnen ontsluiten via de Lepelstraat.

Hiervoor wordt er in de bocht (t.h.v. de huisnummers 5 t.e.m 11) een parkeerverbod geplaatst, in combinatie met een snelheidsbeperking van 30 km/u in de Lepelstraat en in de Heuvelstraat, tussen Gentsesteenweg en Lepelstraat. Het parkeerverbod in de Lepelstraat kan uitgebreid worden indien nodig.

Tijdens de werken komt er in de Lepelstraat een bord dat de snelheid van bestuurders aangeeft. Er geldt eveneens een tonnagebeperking van 3,5 ton, uitgezonderd laden en lossen, voor de interne route (Putstraat - Dorpveld -Lepelstraat - Heuvelstraat).

op 27 september
Nieuwsoverzicht